Το Εδομαδιαίο Πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ

 

Με το PILATES, το σώμα μετασχηματίζεται γρήγορα από μεγαλύτερο και ογκοδέστερο σε πιο ευλύγιστο και στεγνό, όπως το σώμα μιας χορεύτριας. Καθώς επίσης αισθάνεστε μεγάλη ευεξία.
Η άσκηση δεν είναι μια επίπονη και σκληρή προπόνηση. Ο χρόνος κατά τη διάρκεια της γυμναστικής περνάει γρήγορα, χωρίς να τον καταλαβαίνετε. Έχοντας αυτό στο νου, η πρόκληση για εμάς είναι να κάνουμε γνωστό το PILATES σε ευρύτερο κύκλο έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να εκτιμήσουν τα οφέλη και να ενισχύσουν τον οργανισμό τους.

Mat PILATES
Συνδυάζονται τα βασικά στοιχεία της Γιόγκα και της Σουηδικής γυμναστικής. Είναι βασισμένες στην ενίσχυση των μυών της κοιλίας, αυξάνοντας την ευλυγισία στα πόδια και τα χέρια. Το πρόγραμμα γίνεται στο έδαφος πάνω σ' ένα στρωματάκι, χρησιμοποιώντας και μπάλες. Εάν έχετε προβλήματα μέσης ή γονάτων, το πρόγραμμα θα σας προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Είναι το απόλυτο σύστημα για τη δημιουργία τονισμένων, όμορφων μυών. Εύκολο να το ακολουθήσει κανείς.

ΓΟΦΟΙ/ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ
Πρόγραμμα για βελτίωση της εμφάνισης των συγκεκριμένων περιοχών του σώματος. Συνδυασμό ασκήσεων με ή χωρίς βοηθητικά όργανα, όπως μπάλες, λάστιχα κλπ, έτσι ώστε με τις κατάλληλες επαναλήψεις και διαλείμματα να γυμνάζουμε πολύ αποτελεσματικά. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορούμε να γυμναζόμαστε ανεξάρτητα με πόσο καλή Φυσική Κατάσταση έχουμε.

TOTAL BODY
Είναι το μάθημα με μπάρες που δυναμώνει ολόκληρο το σώμα σας. Αυτή η 60-λεπτη εξάσκηση γυμνάζει όλες τις σημαντικές μυϊκές ομάδες του σώματός σας με τη χρησιμοποίηση των καλύτερων ασκήσεων με αντιστάσεις σε αίθουσα, όπως είναι τα καθίσματα, πιέσεις, εκτάσεις και κάμψεις. Η ειδικά επιλεγμένη μουσική, οι εκπαιδευμένοι γυμναστές και η προσωπική σας επιλογή για το μέγεθος της επιβάρυνσης σας εμπνέουν για να έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ήρθατε – και γρήγορα!

Οφέλη

 • Κάψτε μέχρι και 600 θερμίδες ανά μάθημα για χάσιμο βάρους
 • Βελτιώστε τη δύναμη σας
 • Βελτιώστε τη γενική φυσική κατάσταση σας
 • Σχηματίστε και τονώστε τους μύες σας
 • Βελτιώστε την οστέινη πυκνότητα σας για αποφυγή της οστεοπόρωσης
 • Φύγετε με αίσθηση ισχυρού και αυτοπεποίθηση.

TAE BO
Το TAE BO είναι ένα δυνατό αερόβιο μάθημα όπου σας λύνει κυριολεκτικά. Αυτό το σκληρά ενεργητικό πρόγραμμα εμπνέεται από τις πολεμικές τέχνες και αναπαριστά μια ευρεία σειρά κινήσεων του karate, boxing, taekwondo, tai chi και muay thai. Υποστηριζόμενο από τη μουσική και του ισχυρού ρόλου του γυμναστή, χτυπάτε και κλωτσάτε καταλήγοντας στην κατανάλωση πολλών θερμίδων και στην βελτίωση της αντοχής σας. Απευθύνεται στον καθέναν με μέτριο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Και επειδή οι κινήσεις είναι απλές, δεν χρειάζεται να είστε ειδικά γυμνασμένοι.

Οφέλη

 • Βελτιώνει τη λειτουργία καρδιάς και πνευμόνων και μειώνετε τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
 • Τονώνετε και σχηματίζετε βασικές ομάδες μυών
 • Καίτε θερμίδες για ένα πιο στεγνό σώμα
 • Βελτιώνετε το συντονισμό και την ευκινησία
 • Βελτιώνετε την πυκνότητα οστών
 • Βελτιώνετε τη στάση, τη βασική δύναμη και τη σταθερότητα
 • Χτίζετε την αυτοπεποίθηση

TRX ομαδικό
Με αυτά τα νέα και καινοτόμα εργαλεία άσκησης, σε 30 λεπτά γυμνάζουμε απίστευτα όλο το σώμα. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα άσκησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα, βοηθώντας στην καύση περισσότερων θερμίδων και επομένως στην απώλεια βάρους. Βελτιώνει πολύ γρήγορα την γενική δύναμη του σώματος, την ευελιξία, την ισορροπία και τη σωστή ευθυγράμμιση. Για όλες τις ηλικίες, για κάθε επίπεδο αντοχής

METABOLIC TRAINING
Σε 45 λεπτά γυμνάζουμε απίστευτα όλο το σώμα.
Στην κύρια αίθουσα των οργάνων μυϊκής τόνωσης και αερόβιας γυμναζόμαστε χρησιμοποιώντας τα συμβατικά όργανα γυμναστικής μαζί με το νέο πολυόργανο 360ο AMAZONA και πάντα με την προσωπική επίβλεψη εκπαιδευμένου Γυμναστή στο σύστημα «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ». Η διάρκεια του προγράμματος είναι περίπου 45 λεπτά και οι επιλεγμένες ασκήσεις γίνονται με την επιβάρυνση που εσάς βολεύει, σε συγκεκριμένο πάντα χρόνο εκτέλεσης και διαλείμματος. Βοηθά στην αύξηση του Μεταβολισμού, στην σύσφιξη και τόνωση του σώματος.