Τώρα στο Περιστέρι δημιουργήσαμε ένα ζεστό και φιλοξενο περιβάλλον, με λίγα και απλά όργανα γυμναστικής, ειδικά σχεδιασμένα για τις γυναίκες, ώστε να έχετε μεγάλα και γρήγορα αποτελέσματα με 30 μόνο λεπτά άσκηση.

   Κάναμε την άσκηση πολύ προσωπική και γρήγορη, αφού ο ρυθμός ζωής της σύγχρονης γυναίκας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για γυμναστική. Μειώσαμε τον χρόνο στα 30 μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό και όχι μόνο αυτό αλλά και σχετικές έρευνες έδειξαν ότι ο τρόπος αυτός που σας προτείνουμε είναι πιο αποτελεσματικός από το μέσο τρόπο άσκησης μιάμισης ώρας στο γυμναστήριο.

   Αν θέλετε να χάσετε 2 έως 40 κιλά και θέλετε ένα σφιχτό και καλλίγραμμο σώμα, τώρα πια δεν χρειάζεται να κουράζεστε με πολύωρα προγράμματα άσκησης για 4-5 φορές την εβδομάδα! Με 30 ΜΟΝΟ λεπτά ελαφριά και διασκεδαστική άσκηση, θα αποκτήστε το σώμα που έχετε φανταστεί!

   Αν έχετε κουραστεί να κάνετε συνεχώς εξαντλητικές και άνοστες δίαιτες, ή βαρεθήκατε να χάνετε συνεχώς βάρος και ύστερα να το ξαναπαίρνεται γρήγορα πίσω, με τον δικό μας τρόπο θα χάσετε γρήγορα και άνετα το βάρος που επιθυμείτε … και προσέξτε αυτό: ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΤΕ!

   Μην χάνετε άλλο τον χρόνο σας. Δοκιμάστε αυτό το νέο σύστημα για να επιτύχετε ένα καλλίγραμμο σώμα για ΠΑΝΤΑ, εύκολα και γρήγορα. Με 30 λεπτά άσκηση, ενισχύστε το μεταβολισμό σας. Αδυνατίζετε! Τρώτε όσο θέλετε και όποτε θέλετε (όχι όμως πάντα ότι θέλετε)! Η άσκηση είναι ελαφριά, είναι αποτελεσματική, είναι διασκεδαστική, είναι εύκολη, είναι για όλες τις γυναίκες, είναι ΜΟΝΟ 30 λεπτά!

   Δοκιμάστε το! Δεν θα πιστεύετε στα αποτελέσματα που θα βλέπετε! Δυόμισι εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο είναι και παραμένουν ευχαριστημένες! Αυτό το σύστημα άσκησης τις έχει μαγέψει. Τώρα μπορείτε και εσείς να βελτιώσετε την εμφάνιση και την φυσική κατάσταση του σώματός σας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

   Αν νομίζετε ότι η βελτίωση είναι αποτέλεσμα προσπαθειών… αυτός είναι ο πιο ανώδυνος, φυσικός και γρήγορος τρόπος. Δεν πρόκειται να χάσετε τίποτα περισσότερο από το περιττό βάρος που σας ταλαιπωρεί χρόνια τώρα.

   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ    ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ;

   Το μυστικό βρίσκεται στα όργανα γυμναστικής και στον χρόνο εκτέλεσης των ασκήσεων.
   Τα όργανα μας ειδικώς σχεδιασμένα ώστε η αντίσταση που  εφαρμόζεται να είναι με υδραυλικό σύστημα διπλής κατεύθυνσης. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να εφαρμόζουμε την δύναμη και προς την θετική, αλλά και προς την αρνητική φορά.
   Για τον χρόνο εκτέλεσης των ασκήσεων χρησιμοποιούμε χρονόμετρο συνδεδεμένο με μία λάμπα. Αυτή η λάμπα εκπέμπει πράσινο φως για 26 δευτερόλεπτα, ο χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση μιας άσκησης και κόκκινο για 4 δευτερόλεπτα ώστε να αλλάξουμε όργανο.

Τα πλεονεκτήματα αυτών είναι τα εξής:

  1. Η κίνηση στις αρθρώσεις είναι πολύ ομαλή
  2. Η αντίσταση προσαρμόζεται στην προσωπική δύναμη και αντοχή σας
  3. Όσο πιο γρήγορα γίνεται η εκτέλεση της άσκησης τόσο μεγαλύτερη αντίσταση εφαρμόζεται
  4. Η αντίσταση εφαρμόζεται και προς τις δύο κατευθύνσεις
  5. Σε κάθε εκτέλεση της άσκησης γυμνάζουμε ταυτόχρονα όχι ένα αλλά δύο μέρη του σώματος
  6. Οι κινήσεις, οι επαναλήψεις δηλαδή είναι πολλές, γρήγορες και κοφτές, με αποτέλεσμα να γυμνάζεται το σώμα χωρίς όγκο
  7. Όγκο δεν παίρνουμε επίσης διότι δεν σηκώνουμε και κατεβάζουμε κιλά, παρά έλκουμε και τραβάμε τις λαβές των οργάνων
 

 

ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ:

ΑΣΚΗΣΗ

 

Αυξάνοντας τον Μυϊκο Ιστό

Πετυχαίνουμε κάψιμο περισσότερων ΘΕΡΜΙΔΩΝ ακόμα και σε Κατάσταση Ηρεμίας

(Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

Καταναλώνοντας αρκετές θερμίδες, μέσω του φαγητού, για πολλές ημέρες και κατόπιν πολύ λιγότερες για 2-3 ημέρες ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ