Το σύστημα της Κυκλικής Άσκησης

Το κλειδί της επιτυχίας!

Στο γυμναστήριο αν θέλουμε να κάψουμε θερμίδες, να αδυνατίσουμε και να αποχτήσουμε αντοχή, κάνουμε τουλάχιστον 30 λεπτά διάδρομο ή ποδήλατο ή ένα μάθημα Aerobic, με στόχο οι χτύποι της καρδιάς να βρίσκονται στους 120-140 το λεπτό.
Κατόπιν για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής και για να αποχτήσουμε ένα καλλίγραμμο και σφιχτό σώμα, θα εκτελέσουμε μια σειρά ασκήσεων στα όργανα δύναμης διάρκειας 30-60 λεπτών. Σύνολο μία έως μιάμιση ώρα γυμναστικής για τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Στα κέντρα SMILES η γυμναστική γίνεται σε 10 υδραυλικά όργανα και σε 10 πλατφόρμες τοποθετημένες ανάμεσα και όλα μαζί σε σχηματισμό κύκλου. Σε κάθε όργανο δεν μετράμε επαναλήψεις, μετράμε τον χρόνο της εκτέλεσης, που είναι 30 δευτερόλεπτα, με την βοήθεια μίας λάμπας που χρησιμεύει για χρονόμετρο. Κάθε ολοκλήρωση των ασκήσεων σε όλα τα όργανα διαρκεί 10 λεπτά. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε 3 κύκλους. Το αποτέλεσμα είναι να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας σε 30 λεπτά.

Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται πρώτον, στην καρδιακή μας συχνότητα που οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του προγράμματος των 30 λεπτών είναι στους 120-140 παλμούς, ίδια δηλαδή με αυτήν που πρέπει να έχουμε όταν κάνουμε διάδρομο ή ποδήλατο.
Δεύτερο, αφού έχουμε χρησιμοποιήσει όργανα αντιστάσεων ολοκληρώσαμε και το πρόγραμμα μυϊκής τόνωσης και σύσφιξης. Και μάλιστα γυμναστήκαμε με ένα πολύ καλό πρόγραμμα άσκησης, αφού στους 3 κύκλους με τα 10 οργάνα εκτελέσαμε 30 ασκήσεις. Γνωρίζουμε δε, ότι σε κάθε όργανο με μία εκτέλεση γίνονται 2 ασκήσεις, τότε αυτόματα φτάνουμε στις 60 ασκήσεις μέσα σε 30 λεπτά χωρίς να το καταλάβουμε... Για να κάνετε αντίστοιχο πρόγραμμα στο γυμναστήριο θα χρειαστείτε τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
Ο τρίτος και πιο σημαντικός λόγος που η άσκηση στα SMILES είναι πολύ αποτελεσματική είναι ότι σε αυτά τα 30 λεπτά θα κάψετε πολλαπλάσιες θερμίδες σε σύγκριση με τον διάδρομο ή το ποδήλατο, αφού η καρδιακή συχνότητα είναι ίδια, με διαφορά όμως ότι χρησιμοποιούνται όλα τα μέρη του σώματος για να ανέβουν οι παλμοί και μάλιστα με αρκετή αντίσταση

Άρα και κάψιμο θερμίδων και αύξηση της αντοχής και σύσφιξη μέσα σε 30 μόλις λεπτά.

Κανένας συμβιβασμός, επαναστατική μέθοδο άσκησης, 30 λεπτά μόνο

ΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ...